09:09
.

Відділ  освіти Бахмутської райдержадміністрації  пропонує педагогічним працівникам дошкільної освіти опрацювати  листи  МОН України від 08.04.2020№ 346/09.2 «Про організацію дистанційної освіти дітей дошкільного віку під час карантину», від 23.04.2020 №1/9-219 «Щодо організації роботи закладів дошкільної освіти під час карантину», де надані  роз’яснення та рекомендації  щодо  режиму роботи працівників закладу,  особливостей упровадження освітнього процесу в закладах дошкільної освіти під час карантину.

          Дистанційне навчання сьогодні  - це виклик часу. За допомогою онлайн-конференцій, спілкування у групах в соціальних мережах, мобільних додатках,  електронної пошти заклади дошкільної освіти Бахмутського району працюють в дистанційному режимі.

         Пропонуємо  методичну підтримку для  підвищення  зацікавленості малюків до знань    за допомогою  ресурсу МОН «Вчимо та навчаємось на карантині: зміни в системі освіти» (посилання: посиланням http://mon-covid19.info/dytiachi-sadky.); методичних рекомендацій Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти «Дистанційні технології в освіті» (посилання: https://ippo.dn.ua/index.php/dystantsiine-navchannia/dystantsiina-osvita-ditei).

Переглядів: 184 | Додав: osvita-artray | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar