08:41
.

Шановні учні та батьки!

Запрошуємо вас взяти участь у  конкурсі  «Teenagers vs COVID-19»


       Команда  підлітків  UkrTeenScience  вирішила  організувати  конкурс на протидію  поширення  коронавірусу  спільно з МФ “Відродження”.

     Тож для тих, кому від 13 до 18 років, хто сумує на карантині і кому набридло серфити по Інтернету, можна взяти участь у конкурсі Teenagers vs COVID-19”. 

Призовий фонд конкурсу складає більше 10 тисяч гривень.

Тема: створення проєктів різного спрямування задля подолання чи мінімізації негативних наслідків пандемії коронавірусу.

      Учасники конкурсу можуть зняти соціальний ролик, провести наукове дослідження або навіть представити ідею технічної чи ІТ-розробки. Усе задля того, щоб стати на заваді поширення коронавірусу. 

     Дедлайн подачі заявок та конкурсних робіт: до 25 травня 2020 року.

Заявку подати можна за посиланням. Після того, як ви заповните заявку, на вашу електронну пошту надійде посилання, куди необхідно завантажити конкурсну роботу

     Кожен фіналіст отримає приємні подарунки від організаторів конкурсу. За перше місце у кожній з категорій – приз у розмірі 2000 гривень; за друге місце – 1000 гривень, і за третє місце  – 500 гривень

Категорії:

  • Соціальний проєкт

Необхідно зробити відео тривалістю до 90 секунд, що продемонструє важливість боротьби з пандемією та, або заходи особистого захисту в креативній формі.

  • Науковий проєкт

Для заочного оцінювання небхідно надати тези дослідження з галузей біології, екології, хімії, фізики, що сприятимуть подоланню пандемії чи її наслідків. Для ілюстрації конкретних даних можна використовувати малюнки, графіки та діаграми. Джерела вказувати в порядку згадування, бажано посилатись на наукові статті та книги за одним стандартом. Для цього можна використати функцію “цитувати” в Google Scholar. Розмір роботи не більше 5 сторінок, шрифт 14, інтервал 1,5.

У відеопрезентації (до 3 хвилин) продемонструвати основні результати наданого вами дослідження.

  • Раціоналізаторський проєкт

Представити ідею технічної доробки, IT-розробки, пристрою або готові продукти, що стануть на заваді поширення коронавірусу на відео тривалістю до 3 хвилин. 

 

Визначення фіналістів та переможців конкурсу

Змагання проходить у два етапи:

І етап – відбірковий, де організатори визначають фіналістів конкурсу, а решту учасників нагороджують сертифікатами про участь.

ІІ етап – фінальний. Роботи оцінюються експертами у відповідних галузях. Визначаються перше, друге та третє місця у кожній категорії. Усі фіналісти отримують дипломи.

Графік проведення конкурсу:

  • Подача заявок та конкурсних робіт: до 25 травня 2020 року;
  • Визначення фіналістів: до 1 червня 2020 року;
  • Визначення переможців: до 8 червня 2020 року.

Конкурс відбувається у рамках щорічного Ukrainian Teens Competition від UkrTeenScience.

Подати заявку можна за посиланням  https://diem.studway.com.ua/d/teenagers-vs-covid-19/

Переглядів: 214 | Додав: osvita-artray | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar