09:23
.

Шановні педагоги та батьки!

              Пропонуємо ознайомитися з інформацією Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти щодо можливості зміни сесії тестування та додаткового періоду реєстрації:

  1. Серед учасників зовнішнього незалежного оцінювання є особи, які в основний період реєстрації зареєструвалися на проходження всіх чи декілька предметів під час додаткової сесії. Якщо такий учасник бажає змінити сесію ЗНО з додаткової на основну він має не пізніше 12 травня 2020 року подати до регіонального центру оцінювання якості освіти відповідну заяву.
  2. Інформуємо, що додатковий період реєстрації для окремих категорій учасників ЗНО, які не мали змогу зареєструватися в основний період реєстрації, перенесено, і він буде тривати з 25 травня по 09 червня 2020 року. Надсилання реєстраційних документів випускників закладів освіти здійснюється закладами освіти разом із супроводжуючим списком.
  3. В додатковий період реєстрації мають право подати комплекти реєстраційних документів особи, які не мали можливості зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні в основний період реєстрації:
  1. Особи з  неконтрольованої території;
  2. Особи, які мають складати державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього оцінювання;
  3. Особи які проживають перебувають на території, на якій у порядку, визначеному законодавством, встановлено карантин, режим надзвичайної ситуації або надзвичайного стану, та внаслідок цього не змогли зареєструватися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання в основний період реєстрації, якщо останній день строку, відведеного для нього, припадає на період карантину, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 09 квітня 2020 року № 487 «Про внесення змін до порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих  на основі повної загальної середньої освіти», зареєстрованого в Міністерстві юстиції  України 22 квітня 2020 року за № 373/34656).

Просимо довести цю  інформацію до учнів-випускників та батьків.

 

Переглядів: 220 | Додав: osvita-artray | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar