17:54
В Бахмутському районі фінішував проєкт «Спроможна школа для кращих результатів»

В Світлодарській загальноосвітній школі  завершено реалізацію проєкту«Реконструкція будівлі Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради, розташованої за адресою: м.Світлодарськ, буд.66а (покрівля спортивного залу та приміщень) Бахмутського району Донецької області», що реалізовувався за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів». Загальна сума використаних коштів становить 7 266 065,0 грн., із них: 6 641 183,0 грн. субвенція з державного бюджету та 642 882,0 грн. співфінансування з районного бюджету.

В ході виконання робіт було демонтовано аварійні плити перекриття, відновлено зруйновану стіну, встановлені вікна та двері, утеплено фасад будівлі, проведено монтаж покрівлі, виконано внутрішні роботи: обробка стін, монтаж системи теплопостачання, заміна електромережі та інші.

Підготовлено проєктно-кошторисну документацію та отримано експертний звіт на другу чергу реконструкції, якою передбачено закінчення внутрішніх робіт в допоміжних приміщеннях спортивного залу.

 

 

 

 

Переглядів: 234 | Додав: osvita-artray | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar