16:57
КОНКУРС РОЗПОЧАТО!

КОНКУРС РОЗПОЧАТО!

Серед принципів Нової Української Школи - педагогіка партнерства, дитиноцентризм, дієвий та відкритий громадський контроль, прозорий розподіл коштів, державно-громадське управління закладом. Звісно, реформа освіти потребує нових комунікаційних підходів та навичок - отже і керівників з сучасним баченням життя і розвитку закладів освіти. Від березня 2020 року відкритість конкурсів на посаду директора є нормою Закону України «Про повну загальну середню освіту».

24 грудня 2020 р. відбулася зустріч кандидата на посаду директора Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Бахмутської районної ради Донецької області з трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу. Полякова Яна Миколаївна – єдина претендентка, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, з  дотриманням вимог, визначених у Положенні про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти .

Під час зустрічі кандидатка представила своє бачення пріоритетних напрямків роботи в   сучасному  освітньому закладі з вмотивованими    педагогами  в професійному напрямку та багато іншого, що стосується стратегії розвитку школи.

Ідея публічності відбору сприяє призначенню на керівні посади прогресивних, з новими поглядами людей. Саме принцип публічності забезпечує громадський контроль та дотримання демократичних принципів у такій відповідальній справі.

Попереду серйозні конкурсні випробування (перевірка знання законодавства та нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, вирішення ситуативних задач для перевірки управлінської компетентності, презентація стратегії розвитку закладу).

  Тож побажаємо Яні Миколаївні підтримки однодумців, вдалих рішень, ефективних дій!

 

 

Переглядів: 206 | Додав: osvita-artray | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar