11:53
.

ШАНОВНІ  КОЛЕГИ!

БАТЬКИ!

 

    Зусиллями   великої   за    кількістю    авторів  команди  під  керівництвом

В.Г. Кременя, Н.Г. Ничкало і Л.Б. Лук'янової закінчилася робота над інтернет-посібником «ПСИХОЛОГІЯ І ПЕДАГОГІКА У ПРОТИДІЇ ПАНДЕМІЇ COVID-19».

    В інтернет-посібнику представлено праці психологів, педагогів, освітян-практиків, зміст яких спрямовано на збереження психологічної стабільності українського суспільства в умовах глобальної дестабілізації соціально-економічної реальності, спричиненою пандемією COVID-19.

   Наголошено, що психологічна неготовність і тривожність громадян у сприйнятті такої інтенсивності інформаційного потоку в умовах соціально-економічних змін, динамічної перебудови звичного способу й ритму життя і зростання тотальної нестабільності, підтвердили необхідність проведення ґрунтовної психологічної і педагогічної роботи з різними категоріями населення України. 

    Даний збірник адресовано педагогічним працівникам, науковцям, практичним психологам, соціальним педагогам, керівникам закладів освіти, а також батькам й усім громадянам, які зацікавлені  у збереженні та зміцненні здоров’я в екстремальній пандемічній ситуації.

 

Бережіть себе та піклуйтеся про своє здоров’я!

Переглядів: 166 | Додав: osvita-artray | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar