13:20
.

Військово-польові збори в школах рекомендовано перенести

 

          Навчальні заклади, які в 2019 році врахували методичні рекомендації МОН щодо викладання предмета «Захист Вітчизни» і передбачали проведення військово-польових зборів після 10 класу, в цьому році можуть організувати їх проведення восени 2020 року. Про це повідомила в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій, відповідаючи на питання вчителів.

Установам, в яких було передбачено проведення зборів при вивченні предмета в 11 класі, рекомендується в зв'язку з пандемічної ситуацією провести оцінювання військового навчання шляхом автоматичного виставлення оцінки за підсумками поточних оцінок протягом року або провести онлайн -тестування за темами військово-польових навчань.

 
У МОН розповіли, як оцінити учнів з фізкультури, музичного  мистецтва  і праці
     Виставити учням підсумкові оцінки з фізкультури, трудового навчання та музиці вчителі можуть за результатами І семестру і з урахуванням оцінок, отриманих до 12 березня. Про це повідомила в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій, відповідаючи на питання вчителів.
     За її словами, якщо учні під час карантину виконували завдання з таких предметів, то відповідні результати також слід враховувати.
Також вчителям не варто вимагати записи виконання завдань з цих дисциплін, в разі відсутності в учнів технічних можливостей для їх виконання.

(За матеріалами сайту osvita.ua)

Переглядів: 204 | Додав: osvita-artray | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar