11:42
.

ЗАПРОШУЄМО!

до роботи Відкритої онлайн-школи дошкільної освіти

 «Дошколярик – онлайн»

 

    До участі в роботі Школи «Дошколярик  -  онлайн» запрошуємо всіх педагогічних працівників  закладів дошкільної освіти – вихователів, музичних керівників, інструкторів з фізичної культури, учителів-логопедів, дефектологів та інших фахівців району, які готові надати якісні освітні послуги в дистанційному форматі.

    Обов’язкова участь педагогічних працівників, які мають звання «вихователь – методист», оскільки їх досвід і напрацювання сприятимуть якісному змістовому наповненню Школи.

    Для участі в Школі «Дошколярик – онлайн» приймаються відео-матеріали, які відповідають наведеним нижче вимогам:

  • заняття (за всіма методиками, освітніми лініями, видами діяльності дітей, дотримуючись вимог Санітарного регламенту: молодший та середній дошкільний вік – до 10 хв., старший дошкільний вік – до 15 хв.),
  •  інші форми взаємодії з дошкільниками за орієнтовними видами діяльності та освітніми лініями розвитку, які скорочені за часом до 5 хв: різноманітні ігри, спостереження в соціальному й природному оточенні, досліди та експерименти, всі види гімнастик і розминок, фізкультурні паузи, руханки, музичні й хореографічні етюди, театралізації, майстер-класи з естетичного та творчого розвитку дітей, заняття з логопедом, психологом, дифектологом тощо. Зміст матеріалів повинен відповідати віковим особливостям дітей.

     Матеріали для розгляду надсилати з 04.05.2020 року по 07.05.2020 року на електронну адресу відділу освіти osvita-artray@ukr.net

Переглядів: 182 | Додав: osvita-artray | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar