11:16
.

До уваги керівників шкіл, педагогів, учнів, батьків!

 

ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИЙ КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО ДО 22 ТРАВНЯ – РІШЕННЯ УРЯДУ

Уряд продовжив строки загальнонаціонального карантину в Україні – вінтриватиме до 22 травня 2020 року. Такерішеннябулоприйняте 4 травня 2020 року, під час засіданняКабміну в Києві.

Таким чином, усізаклади освіти незалежновідформивласності та сфериуправліннямаютьпродовжитикарантинні заходи до відповідноготерміну : проводятьдистанційне навчання та готуються до завершення навчального року”

 

Навчальнийрік у школах по всійкраїні завершиться дистанційно.

Календар навчання виглядатиме так:

  • до 29 травнятриватимутьнавчальні заняття;
  • до 1 липнямає бути завершений навчальнийрік;
  • до 15 червняшколизавершуютьоформлення: свідоцтв про здобуття базової середньої освіти; свідоцтв досягнень та табелівнавчальнихдосягнень;
  • упродовжчервняшколи на педагогічних радах розглядаютьпитання про переведенняучнів до наступногокласу.

Випускники 11-х класівотримають документ про здобуття освіти післяскладання ДПА у формі ЗНО. Якщоучні 1-8, 10 класів не плануютьнавчатися в іншомузакладі освіти, школинадсилаютькопіїдокументівучнямелектронноюпоштою, а оригіналидокументіввидадуть у вересні 2020-2021 навчального року.  

Для запобіганняпоширеннюкоронавірусноїхвороби COVID-19 у 2019/2020 навчальному році МОН Українирекомендуєутриматисявідпроведеннямасовихзаходів, зокрема – останніхдзвоників та випускнихвечорів.

Нагадаємо, щовипускники, якіпроживають в іншійобластіабо на відстаніпонад 150 кілометріввід закладу освіти, зможуть змінити місцескладання ЗНО.

Усяінформація, пов'язаназізмінами в системі освіти через карантин, зібрана на окремомуресурсі - mon-covid19.info

Переглядів: 185 | Додав: osvita-artray | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar