10:13
.

Щодо вшанування пам’яті жертв Другої світової війни

 

Відділ освіти Бахмутської райдержадміністрації повідомляє, що з метою висвітлення ролі українського народу в Другій світовій війні та його вагомого внеску в Перемогу над нацизмом, державним архівом Донецької області підготовлено онлайн-виставку документів, у якій викладено факти та фотографії подій Другої світової війни.

В умовах дистанціного навчання, для проведення інформаційно-просвітницької роботи (тематичних бесід, виховних годин) з учнями старшого шкільного віку пропонуємо використати підготовлений матеріал у заходах щодо вшанування пам’яті жертв Другої світової війни.

Також повідомляємо, що на офіційному вебсайті державного архіву Донецької області (https://dn.archives.gov.ua) у розділах: «Виставки онлайн», «Свята та пам’ятні дати», «Публікації на сайті» у вільному доступі знаходяться виставки документів, присвячені різним визначним датам та подіям, статті про Другу світову війну та Донецьку область меморіального та історичного спрямування. Матеріали можна використовувати для позакласної та просвітницької роботи.

Переглядів: 199 | Додав: osvita-artray | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar